Versterk ons team

Deel onze passie voor wonen. Daag ons uit om onze service
uit te breiden. Help ons om onze woningen steeds verder te verbeteren. Deel onze visie om het leven van onze huurders gemakkelijker en eenvoudiger te maken. Ga met ons op avontuur.

Werken bij Heimstaden

Onze medewerkers zijn trots op Heimstaden. Jij straks ook? Bij Heimstaden heb je volop de kans om jezelf te ontwikkelen, door te groeien binnen ons bedrijf en invloed uit te oefenen op onze manier van werken.

 

Diversiteit maakt ons sterker

Erg trots zijn wij op de diversiteit van onze medewerkers. Iedereen binnen Heimstaden wordt gerespecteerd om de bijdrage die zij of hij levert. Onderlinge verschillen versterken onze organisatie en maken dat wij van elkaar kunnen leren. Diversiteit gaat voor ons verder dan alleen geslacht, leeftijd, afkomst en etniciteit. Ook verschillen in achtergrond, ervaring en persoonlijkheid mogen er zijn. Inclusiviteit zien wij als een kracht en een voorwaarde voor de voortdurende ontwikkeling en het succes van ons bedrijf.

Om ons wervingsproces eerlijk en transparant te houden, willen wij erop wijzen dat wij enkel de volgende informatie echt van je nodig hebben; contactgegevens, adres en een volledig cv met werkervaring. Overige zaken zoals naam, leeftijd, geslacht, etcetera zeggen ons niets over jouw persoonlijkheid of kwalificaties. Wij kijken uit naar je sollicitatie bij Heimstaden!

 

Onze bedrijfscultuur

Bij Heimstaden hechten wij veel waarde aan gezondheid, betrouwbaarheid, optimistisme, flexibiliteit, oplettendheid en creativiteit. Deze zijn bepalend voor onze bedrijfscultuur. Dat geldt ook voor het continu werken aan verbeteringen.

In 2017 lanceerden wij HeimMade. Met dit programma werken wij voortdurend aan grote en kleine verbeteringen. Suggesties hiervoor komen regelmatig van onze medewerkers. Zij zien vanuit verschillende rollen hoe Heimstaden een positieve bijdrage kan leveren aan de eigen werkomgeving, het leven van onze huurders en aan de samenleving als geheel. Het is onze ambitie om minimaal eens per maand een nieuw verbeteringsvoorstel in te voeren.

Dit zeggen onze medewerkers

Wij vragen onze medewerkers regelmatig hoe tevreden zij zijn over hun werkgever. Wat zijn de sterke punten van ons bedrijf? Waar kan Heimstaden zich verbeteren als werkgever? Wij kijken hierbij naar negen verschillende onderdelen waaronder leiderschap, betrokkenheid en participatie. Alle scores bij elkaar opgeteld levert een waarderingscijfer op.

In 2020 behaalden wij een 7,6. Wij streven natuurlijk naar een 10. Aandachtspunten volgens onze medewerkers: persoonlijke ontwikkeling door opleiding, mentorschap en onderlinge uitwisseling tussen collega’s.