Bij Heimstaden nemen we jouw gezondheid, die van onze medewerkers en die van anderen serieus. We bieden je daarom nu twee opties voor het bezichtigen van een woning.

Allereerst is er de mogelijkheid een woning virtueel te bezichtigen. Bezichtigingen in persoon zijn ook nog mogelijk, maar dan wel onder voorwaarden.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 31 maart 2020, om 23.10 uur.

1. Eén kandidaat per keer

Om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen, doen we geen bezichtigingen meer in groepen. Per bezichtiging kan er één kandidaat tegelijkertijd naar binnen.

De verhuurmakelaar zal niet met je mee naar binnen gaan. In plaats daarvan zal hij of zij je telefonisch of via een videoverbinding door de woning begeleiden.

Stellen en families

Ga jij met meerdere mensen tegelijkertijd een woning huren? Daarvoor maken we een uitzondering: je mag de woning dan maximaal met z’n tweeën tegelijkertijd bezichtigen. Ook in dat geval gaat de verhuurmakelaar niet met jullie naar binnen, maar begeleidt hij of zij jullie telefonisch door de woning.

Voor ouders die geen oppas hebben, bieden we de mogelijkheid om de beurt naar binnen te gaan en op de kinderen te passen.

3. Tijdens de bezichtiging

Als je een afspraak hebt om een woning te bezichtigen, dan vragen we je rekening te houden met het volgende:

  • Onze medewerker zal je geen hand geven.
  • Onze medewerker zal te allen tijde anderhalve meter afstand van je houden.
  • Bovenstaande twee maatregelen lijken misschien niet vriendelijk, maar dat maken we goed met een glimlach. 🙂

Daarnaast nemen we uiteraard de aanbevolen hygiënemaatregelen in acht, zoals het regelmatig handenwassen. In het belang van ieders gezondheid verzoeken we je vriendelijk hetzelfde te doen.

Welke coronamaatregelen neemt Heimstaden nog meer?

Bij Heimstaden doen we er alles aan om onze medewerkers, klanten, partners en anderen te beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus/COVID-19.

Lees meer