Onderhoud en reparaties

Uiteraard staan we ook in tijden van corona voor je klaar. Wel hebben we onze dienstverlening iets aangepast. Dat doen we in het belang van de gezondheid van onze medewerkers, van jou en die van anderen.

Lees meer

Afspraak met een Heimstaden-medewerker

Fysieke contacten proberen we binnen en buiten kantoor tot een minimum te beperken. Als je een afspraak met ons inplant, zullen we in eerste instantie dan ook kijken of we die op een andere manier kunnen laten plaatsvinden. Telefonisch bijvoorbeeld, of via een videoverbinding.

Is het echt noodzakelijk om een afspraak fysiek te laten plaatsvinden? Dan zullen we voor de afspraak plaatsvindt, eerst telefonisch of per mail een checklist met je doorlopen. Als daaruit blijkt dat je een verhoogd risico hebt om het coronavirus bij je te dragen, dan zullen we de afspraak verzetten naar een later moment.

Bij Heimstaden op kantoor

Het is momenteel alleen mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen op kantoor. Daarbij vragen we je rekening te houden met het volgende:

  • Onze medewerker zal je geen hand geven.
  • Onze medewerker zal te allen tijde anderhalve meter afstand van je houden.
  • Bovenstaande twee maatregelen lijken misschien niet vriendelijk, maar dat zullen we goed maken met een glimlach. 🙂

Sollicitaties

Ondanks de coronasituatie, zijn we bij Heimstaden op zoek naar een groot aantal nieuwe medewerkers.

Onlangs zetten wij voor het eerst voet op Nederlandse bodem met de acquisitie van ruim 12.500 woningen, die we in de komende tijd zelf zullen gaan beheren. Om dat mogelijk te maken, openden we in 2020 verschillende regiokantoren in Nederland. Voor onze verschillende vestigingen hebben we momenteel verschillende vacatures, en daar komen er in de nabije toekomst nog meer bij.

Uiteraard passen we ons sollicitatieproces aan. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van sollicitatiegesprekken via een videoverbinding.