Marcel Albers
Persbericht, 20 mei 2020

Marcel Albers nieuwe regiomanager Gelderland van Heimstaden

Arnhem – Woningverhuurder Heimstaden stelt Marcel Albers aan als regiomanager Gelderland. In deze rol heeft hij de dagelijkse leiding over het binnenkort te openen regiokantoor in Arnhem, waarvanuit Heimstaden zijn Gelderse klanten zal bedienen.

Voor zijn aanstelling bij Heimstaden, deed Albers al meer dan twintig jaar ervaring op in de huurwoningmarkt. Hij maakt de overstap van Van ’t Hof Rijnland, waar hij als accountmanager propertyteam al eerder voor Heimstaden actief was. Daarvoor werkte hij in verschillende rollen bij Actys Wonen en was hij hoofd woningmanagement bij WPM Metea.

Aan het begin van pioniersfase

Het regiokantoor in Arnhem dat Albers gaat aansturen, is onderdeel van Heimstadens plannen om zijn klanten in het volledige huurproces zelf te bedienen. De woningverhuurder heeft in Nederland zo’n 12.600 woningen, waarvan de organisatie het merendeel aan het einde van het jaar zelf gaat beheren en verhuren. Vanuit Arnhem gaat Albers met zijn team de dienstverlening aan klanten van zo’n 2.500 woningen verzorgen.

“Heimstaden staat aan het begin van een pioniersfase, en ik ben blij dat ik daar onderdeel van mag zijn,” zegt Albers. “Ik voel met vooral aangesproken door het doel van Heimstaden om de vriendelijkste woningverhuurder van Nederland te worden. Ik kijk ernaar uit om kennis en ervaring in te zetten om dat doel voor onze klanten in Gelderland en daarbuiten te bereiken.”

Klanttevredenheid

“We hebben onszelf ambitieuze doelen gesteld met betrekking tot klanttevredenheid,” zegt Sander Bruijn, head of customer services van Heimstaden Nederland. “Die ambities kunnen we alleen verwezenlijken door onze klanten een optimale service te bieden. Ik prijs ons dan ook erg gelukkig dat we met Marcel de benodigde kennis en ervaring in huis hebben gehaald om dat waar te maken.”

Heimstaden opent 1 juli 2020 officieel de deuren van zijn regiokantoor in Arnhem. De organisatie is voor deze vestiging nog op zoek naar onder andere locatiemanagers en verhuurmakelaars. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op hei.ms/arnhem-vacatures.

Over Heimstaden

Heimstaden is een van oorsprong Scandinavische woningverhuurder actief in verschillende Europese landen, waaronder Nederland. Wij willen het leven van onze bewoners comfortabeler maken door ze een vriendelijk woonklimaat te bieden, en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.

Lees meer