Heimstaden breidt uit met negen nieuwe medewerkers
Persbericht, 13 november 2019

Heimstaden Nederland breidt uit met negen medewerkers

Amsterdam - Woningverhuurder Heimstaden Nederland breidt uit met negen nieuwe medewerkers. Met de komst van Justin Gijsen, Mark de With, Kaj Deana, Simon Kuijs, Martijn van den Berg, Simon Reesink, Audrey Mers en Edward Touw, zet het bedrijf de eerste stap in het realiseren van zijn uitbreidingsplannen. In het komende jaar zal Heimstaden zijn personeelsbestand fors laten groeien.

De negen nieuwe medewerkers gaan aan de slag in diverse functies:

  • Justin Gijsen werkte hiervoor bij Van Scherpenzeel Makelaars en gaat aan de slag als asset manager.
  • Mark de With was tot voor kort in dienst bij BPD en is bij Heimstaden de nieuwe data manager.
  • Kaj Deana maakt de overstap van Bouwfonds Investment Management en treedt in dienst als senior analyst asset management.
  • Simon Kuijs werkte hiervoor bij ING Real Estate Finance en gaat aan de slag als investment manager.
  • Martijn van den Berg komt van MVGM/Verwey Vastgoed en versterkt het team in de functie van technical manager.
  • Simon Reesink werkte hiervoor bij Golden Gateway in San Francisco en neemt bij Heimstaden de rol aan van letting manager.
  • Audrey Mers komt van Matcorp Holding en treedt in dienst als financial accountant.
  • Edward Touw werkte hiervoor bij Contentbureau en is de nieuwe marketing and communication manager.

Ambities

De versterking van het team is onderdeel van de realisatie van de uitbreidingsplannen van Heimstaden Nederland. De van oorsprong Scandinavische, institutionele woningverhuurder zette het afgelopen jaar voet op Nederlandse bodem met de acquisitie van in totaal meer dan 10.000 woningen. Omdat Heimstaden hier is gekomen voor de lange termijn, zal het het merendeel van deze woningen op termijn zelf gaan beheren .

”Bij Heimstaden willen we het leven van onze huurders vereenvoudigen en verrijken door een vriendelijk en duurzaam woonklimaat te creëren,” zegt Peter Sybesma, country manager van Heimstaden Nederland. ”Om die ambitie te realiseren zijn we de komende tijd op zoek naar een groot aantal nieuwe medewerkers.”

Recruitment

In de recruitment van nieuwe medewerkers zet Heimstaden Nederland de komende tijd in op verschillende soorten functies, van een manager duurzaamheid tot klantcontactmedewerkers. Meer informatie over werken bij Heimstaden is te vinden op heimstaden.nl/kom-bij-ons-werken.

Over Heimstaden

Heimstaden is een van oorsprong Scandinavische woningverhuurder actief in verschillende Europese landen, waaronder Nederland. Wij willen het leven van onze bewoners comfortabeler maken door ze een vriendelijk woonklimaat te bieden, en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.

Lees meer